meer dan 30 jaar ervaring

Sinds 1995 heeft Peter Slots zijn eigen praktijk voor fysiotherapie. Door het snelgroeiend aantal patiënten in de praktijk aan de Wietelweg in Panningen, was uitbreiding essentiëel om optimale fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden. In december 2009 werd de nieuwe praktijk in sport- en evenementencentrum De Heuf geopend, onder de nieuwe naam Fysio-Support Peter Slots.

Gedreven team met veel kennis

Door de jaren heen heeft Peter een fijn team om zich heen verzameld. Ons veelzijdige team van gemotiveerde fysiotherapeuten is met name gericht op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, orthopedische en sportgerelateerde aandoeningen. Daarnaast bestaat ons behandelaanbod onder andere uit manuele therapie, sportfysiotherapie, sportrevalidatie en dry needling.

Onze behandellocaties

De Heuf

Onze hoofdvestiging bevindt zich achteraan in Sport- en Evenementencentrum De Heuf in Panningen. De ingang van de praktijk vindt u door rechts langs het hoofdgebouw door te lopen tot helemaal achteraan.

Sporthelden

Onze tweede behandellocatie is gevestigd in Sporthelden. De behandelruimte vindt u door via de hoofdingang van de sportschool naar binnen te lopen en vervolgens rechtdoor de trap naar boven te volgen.

Locatie De Heuf

Locatie Sporthelden

Openingstijden

Maandag        08.00 – 20.00 
Dinsdag           08.00 – 18.00 
Woensdag      08.00 – 18.00 
Donderdag      08.00 – 20.00 
Vrijdag              08.00 – 18.00