Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Sporten, lopen, staan, springen en bukken ervaren we als vanzelfsprekende bewegingen. Als u ergens last van krijgt beseft u pas dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is. De fysiotherapeut is er voor iedereen, die klachten heeft bij het handhaven van zijn houding of bij het uitvoeren van bepaalde bewegingen. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het analyseren van uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hij of zij adviseert, behandelt en begeleidt, zodat u weer zo goed mogelijk kunt functioneren in uw dagelijkse leven.

Met of zonder verwijzing naar de fysio?
U kunt rechtstreeks, dus zonder verwijsbriefje van de huisarts, een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Gaat u liever eerst met uw klacht naar de huisarts? Geen probleem. Uw huisarts kan u daarna alsnog doorverwijzen naar de fysiotherapeut.

Fysio-Support heeft overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars.
Klik hier voor meer informatie over onze contracten met zorgverzekeraars en actuele tarieven.

Behandelingen aan huis
Mocht u niet in staat zijn om op naar de praktijk te komen, dan is het mogelijk dat onze therapeuten u thuis komen behandelen. Voor het inplannen van een afspraak aan huis kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Wilt u meer informatie over fysiotherapie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk (077-3082825) of stuur een e-mail naar info@fysio-support.nl.

Locatie De Heuf

Locatie Sporthelden

Openingstijden

Maandag        08.00 – 20.00 
Dinsdag           08.00 – 18.00 
Woensdag      08.00 – 18.00 
Donderdag      08.00 – 20.00 
Vrijdag              08.00 – 18.00