''Move to improve''

Ons veelzijdige team is vooral gericht op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, orthopedische en sportgerelateerde aandoeningen.

Naast reguliere fysiotherapie bestaat ons behandelaanbod onder andere uit manuele therapie, sportfysiotherapie, sportrevalidatie en dry needling.

Team Fysio-Support

Fysio-Support Peter Slots ons team - Peter Slots - (Sport)fysiotherapeut Panningen

Peter Slots (eigenaar)
(sport)Fysiotherapeut

In 1995 is Peter Slots gestart met zijn praktijk voor fysiotherapie. In 2009 heeft hij in De Heuf een nieuwe praktijk geopend met een breed scala aan oefen- en trainingsmogelijkheden. Door het volgen van verschillende opleidingen beschikt hij over specialisaties op diverse gebieden binnen de fysiotherapie. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van (top)sporters en maakt al jarenlang deel uit van de medische staf van Bevo Hc (handbal). Daarnaast fungeert hij als adviserend fysiotherapeut voor zowel regionale als internationale (top)sporters en sportverenigingen. 

Aandachtsgebieden: orthopedische aandoeningen, sport gerelateerde aandoeningen, schouderklachten, knie-, enkel- en voetklachten, prothesiologie

Aanwezig: maandag, dinsdagochtend, woensdag, vrijdag

BIG-nummer 79035031504

Fysio-Support Peter Slots ons team - Job van Hoof - master Manuele therapie Panningen

Job van Hoof (eigenaar)
Fysiotherapeut
MSc. Manuele therapie (NVMT-geregistreerd)

Sinds 2012 is Job als toegewijd fysiotherapeut werkzaam bij Fysio-Support. Sporten is altijd zijn grote passie geweest. Na de CIOS opleiding heeft hij zijn opleiding tot fysiotherapeut voltooid. Hierna heeft hij nog verschillende cursussen gevolgd, waardoor hij extra affiniteit heeft met COPD, chronische pijn en schouderklachten. In 2017 heeft hij de opleiding tot Master Manuele therapie succesvol afgerond. Hierdoor is hij op de hoogte van ’’the state of the art’’ op het gebied van nek/schouder, rug/heup en hoofdpijn gerelateerde klachten. Ook bijt hij zich graag vast in complexere casussen, dit altijd vanuit een wetenschappelijk oogpunt.

Sinds 1 januari 2023 is Job mede-eigenaar van Fysio-Support.

Aandachtsgebieden: wervelkolom gerelateerde klachten, COPD, chronische pijn, hoofdpijn,  schouder- en heupklachten

Aanwezig: 
De Heuf: woensdagochtend en donderdagochtend
Sporthelden: maandag tot 20.00 uur, dinsdagmiddag en woensdagmiddag tot 18.00 uur, donderdagmiddag vanaf 15.00 uur

BIG-nummer 39916177804

Fysio-Support Peter Slots ons team - Laura Opstals - master Sportfysiotherapie Panningen

Laura Rutten-Opstals
Fysiotherapeut
MSc. Sportfysiotherapie (NVFS-geregistreerd)

Laura is in 2009 begonnen als fysiotherapeut bij Fysio-Support. In 2016 heeft ze de opleiding tot Master Sportfysiotherapie afgerond. Bovendien neemt ze deel aan het Knienetwerk Noord-Limburg. Laura is met name gespecialiseerd in kruisbandrevalidatie en andere knieklachten. Daarnaast adviseert ze bij de medische begeleiding van SV Panningen (voetbal).

Aandachtsgebieden: sportblessures (preventie en behandeling), voorste kruisbandrevalidatie, heup-, knie- en enkelklachten

Aanwezig: maandag, donderdag, vrijdag

BIG-nummer 19909993004

Fysio-Support Peter Slots ons team - Jeroen van den Beucken - fysiotherapie en dry needling Peel en Maas

Jeroen van den Beucken
Fysiotherapeut
Dry needling

Sinds begin 2016 is Jeroen werkzaam bij Fysio-Support. Hij heeft veel affiniteit met (top)sport en hij heeft jarenlang op hoog niveau gehandbald bij Bevo Hc te Panningen. Tevens is hij gespecialiseerd in de behandeltechniek dry needling. Verder verzorgt Jeroen wekelijks handbal specifieke revalidatietrainingen (bijvoorbeeld na knieletsel) in Sportarena De Heuf.

Aandachtsgebieden: orthopedische aandoeningen, sportgerelateerde klachten, dry needling, (top)sport specifieke revalidatie

Aanwezig: dinsdag en vrijdag (De Heuf)

BIG-nummer 19920182704

Teamfoto Maud Opstals Fysio-Support Panningen

Maud Opstals
(sport)Fysiotherapeut

In januari 2024 is Maud in dienst gekomen bij Fysio-Support. Maud heeft al jaren ervaring als fysiotherapeute, opgedaan bij verschillende praktijken. Ze heeft zelf altijd actief geturnd en komt uit een echte turnfamilie. Door haar affiniteit met sport en haar diploma ESP Sportfysiotherapie op zak, is Maud een perfecte aanvulling op ons team.

Aandachtsgebieden: orthopedische aandoeningen, sportgerelateerde klachten, (top)sport specifieke revalidatie

Aanwezig: maandagmiddag, dinsdag de hele dag, donderdag van 15.30 uur tot 20.00 (De Heuf)

BIG-nummer 59922056004

Locatie De Heuf

Locatie Sporthelden

Openingstijden

Maandag        08.00 – 20.00 
Dinsdag           08.00 – 18.00 
Woensdag      08.00 – 18.00 
Donderdag     08.00 – 20.00 
Vrijdag              08.00 – 18.00