maandag 8.00 - 20.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 20.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur

Wilhelminastraat 44-02
5981 XW Panningen

T. (077) 308 28 25
E. info@fysio-support.nl

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Sporten, lopen, staan, springen en bukken ervaren we als vanzelfsprekende bewegingen. Als u ergens last van krijgt beseft u pas dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is. De fysiotherapeut is er voor iedereen, die klachten heeft bij het handhaven van zijn houding of bij het uitvoeren van bepaalde bewegingen. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

De fysiotherapeut kan u helpen bij het analyseren van uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hij adviseert, behandelt en begeleidt, zodat u weer zo goed mogelijk kunt functioneren in uw dagelijkse leven.

Hoe komt u bij de fysiotherapeut terecht? U kunt met uw klacht eerst naar de huisarts gaan, die kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Maar u kunt ook rechtstreeks, dus zonder verwijsbriefje, naar de fysiotherapeut.

Fysio-Support Peter Slots heeft overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars.