maandag 8.00 - 20.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 20.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur

Wilhelminastraat 44-02
5981 XW Panningen

T. (077) 308 28 25
E. info@fysio-support.nl

Team

Peter Slots

Job van Hoof

Laura Rutten-Opstals

Jeroen van den Beucken

Peter Slots

(sport)fysiotherapeut

In 1995 is Peter Slots gestart met zijn praktijk voor fysiotherapie. In 2009 heeft hij in De Heuf een nieuwe praktijk gecreëerd met een breed scala aan oefen- en trainingsmogelijkheden. Door het volgen van verschillende opleidingen beschikt hij over specialisaties op diverse gebieden binnen de fysiotherapie. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van (top)sporters en maakt al jarenlang deel uit van de medische staf van Bevo Hc (handbal). Daarnaast fungeert hij als adviserend fysiotherapeut voor, zowel regionale als internationale, (top)sporters en sportverenigingen. 

Aandachtsgebieden: orthopedische aandoeningen, sport gerelateerde aandoeningen, schouderklachten, knie-, enkel- en voetklachten, prothesiologie

Aanwezig: maandag, dinsdag (’s ochtends), woensdag, vrijdag

BIG-nummer 79035031504

 

Laura Rutten-Opstals

fysiotherapeut, MSc. sportfysiotherapie (NVFS-geregistreerd)

Sinds 2009 is Laura werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio-Support. In 2016 heeft ze de opleiding tot Master Sportfysiotherapie afgerond. Bovendien neemt ze deel aan het Knienetwerk Noord-Limburg. Daarnaast maakt ze vanaf 2008 deel uit van de medische begeleiding van SV Panningen (voetbal).

Aandachtsgebieden: sportblessures (preventie en behandeling), voorste kruisbandrevalidatie, heup-, knie- en enkelklachten

Aanwezig: maandag, dinsdag (’s middags), donderdag, vrijdag

BIG-nummer 19909993004

Job van Hoof

fysiotherapeut, MSc. manuele therapie (NVMT-geregistreerd)

Sinds 2012 als toegewijd fysiotherapeut werkzaam bij Fysio-Support. Sporten is altijd zijn grote passie geweest. Na de CIOS opleiding heeft hij zijn opleiding tot fysiotherapeut voltooid. Hierna heeft hij nog verschillende cursussen gevolgd, waardoor hij extra affiniteit heeft met COPD, chronische pijn en schouderklachten. In 2017 heeft hij de opleiding tot Master Manuele therapie succesvol afgerond. Hierdoor is hij op de hoogte van ’’the state of the art’’ op het gebied van nek/schouder, rug/heup en hoofdpijn gerelateerde klachten. Ook bijt hij zich graag vast in complexere casussen, dit altijd vanuit een wetenschappelijk oogpunt.

Aandachtsgebieden: wervelkolom gerelateerde klachten, COPD, chronische pijn, hoofdpijn,  schouder- en heupklachten

Aanwezig: dinsdag (’s middags) en donderdag (De Heuf), maandag en woensdag (Sporthelden)

BIG-nummer 39916177804

Jeroen van den Beucken

fysiotherapeut, dry needling

Sinds begin 2016 is hij werkzaam bij Fysio-Support. Hij heeft veel affiniteit met sport en bedrijft, naast zijn werk als fysiotherapeut, intensief zijn passie handbal bij Bevo HC te Panningen. Tevens specialiseert hij zich in de behandeltechniek dry needling, waarvoor hij opleiding volgt. Bovendien verzorgt hij wekelijks handbal specifieke revalidatietrainingen (bijvoorbeeld na knieletsel) in Sportarena De Heuf.

Aandachtsgebieden: sport gerelateerde klachten, dry needling, sport specifieke revalidatie

Aanwezig: dinsdag en vrijdag (Sporthelden), woensdag (De Heuf) 

BIG-nummer 19920182704