maandag 8.00 - 20.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 20.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur

Wilhelminastraat 44-02
5981 XW Panningen

T. (077) 308 28 25
E. info@fysio-support.nl

Partners

Fysio-Support werkt samen met diverse partners in de sport en (sport)medische wereld:

TopSupport, medisch sportgezondheidscentrum met hoofdvestiging in Eindhoven. Door onze samenwerking kan er, mede door de snelle toegankelijkheid, professionele zorg en begeleiding worden geleverd.

Rugcentrum Peel en Maas, uniek concept voor de behandeling van lage rugklachten, gebaseerd op het Back Training Center by Dr. Wolff. Deze methode onderscheidt zich onder meer door specifiek te trainen op segmentale stabilisatie.

Sporthelden, voorheen Sportcentrum Helden. In dit moderne sportcentrum heeft Fysio-Support een behandellocatie waar gebruik kan worden gemaakt van onze fysiotherapeutische dienstverlening. In Sporthelden is tevens het Rugcentrum Peel en Maas gevestigd.

Knienetwerk Noord-Limburg, samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken en de vakgroep orthopedie van VieCuri.

Rugnetwerk Zuidoost-Nederland, samenwerkingsverband van hoog opgeleide fysiotherapeuten gespecialiseerd in de Manuele Therapie.

Bevo Hc, handbalvereniging spelend op het hoogste niveau, BENE-league en eredivisie. Peter Slots is reeds jarenlang werkzaam als begeleidend fysiotherapeut. Momenteel bekleedt hij binnen deze vereniging de functie van medisch coördinator.

SV Panningen, voetbalvereniging actief op regionaal niveau. Laura Rutten-Opstals is als fysiotherapeut aan deze club verbonden en verantwoordelijk voor de medische begeleiding.

Daarnaast is Fysio-Support partner van o.a. ZVV Beringe en VC Olympia.